Proizvodi
Izbornik
Prijava
0 0

Nagradni natječaj: Koja je tvoja savršena kombinacija s Inuikii čizmicama?

Svi članci
25.01.2024.

OPĆE INFORMACIJE
Priređivač nagradnog natječaja “Koja je tvoja savršena kombinacija s Inuikii čizmicama?” (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) je Golmar d.o.o.. sa sjedištem u Ilica 55, Zagreb, OIB: 95398736200 (u daljnjem tekstu: Priređivač). Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe Priređivačevih usluga, a namijenjen je provođenju u Republici Hrvatskoj. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka. Ova pravila Natječaja (dalje: Pravila) objavljena su na web stranici Paramount store.

PRAVO SUDJELOVANJA
U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su hrvatski državljani.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Golmar d.o.o., kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA
Natječaj se odvija od 25. do 28. siječnja do 23.59 sati.  

NAČIN SUDJELOVANJA
Sudionici pristupaju natječaju putem Instagram stranice Paramount store. Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, potrebno je u komentarima odgovoriti na traženo nagradno pitanje toga dana. Pobjednika bira stručni žiri, a bira se jedan pobjednik s najkreativnijim odgovorom. 

Jedan Sudionik može osvojiti jednu nagradu u natječaju. 

NAGRADE
- Inuikii Taupe Classsic. Dostupne veličine su 37, 38, 39 i 41. 

OBJAVLJIVANJE POBJEDNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE
Po završetku Nagradnog natječaja, pobjednik će biti proglašen idućeg dana u komentaru nagradne objave na Instagramu, a nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Nagrada je neprenosiva. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Svaki sudionik nagradu može osvojiti samo jedanput. Dobitnik je isključivo odgovoran za porezne obveze i eventualne sporedne troškove koji proizađu iz dodjele nagrada.


KORIŠTENJE PODATAKA SUDIONIKA U NATJEČAJU
Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.

Svi osobni podaci koji se prikupljaju, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.

Priređivač će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici Natječaja Priređivača imaju pravo:

Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Priređivač pohranio
Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Priređivač pripremio
Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

OSTALE INFORMACIJE
Sve komentare koje Sudionici pošalju kao prijavu na Nagradni natječaj, Golmar d.o.o. može koristiti u svrhu promocije ovog Nagradnog natječaja te u svrhu promocije budućih i aktualnih aktivnosti  Golmar d.o.o. Sva prava su pridržana. U slučaju da je bilo koja odredba sadržana u ovim Pravilima ništetna ili to naknadno postane, to neće imati utjecaja na valjanost ostalih uvjeta sudjelovanja. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Facebooku. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku.

Priređivač zadržava pravo promjenu ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 25.1.2024.

Golmar d.o.o.

Newsletter

Besplatno ti šaljemo novosti iz ponude
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Sendgrid
Google maps
Mailchimp
Loyalty card program
WhatsApp
Viber
E-mail
Instagram
Facebook messenger

Google Analytics
Facebook pixel
Google tag manager