Uvjeti kupnje

Općeniti uvjeti poslovanja

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi društvo GOLMAR d.o.o.
Društvo GOLMAR d.o.o. se odriče odgovornosti za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Društvo GOLMAR d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su, u manjem broju slučajeva, odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Društvo GOLMAR d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu rješenje. U slučaju prethodno navedenog, Kupac ima pravo prihvatiti rješenje društva GOLMAR d.o.o. ili raskinuti ugovor.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte GOLMAR d.o.o. sukladno informacijama navedenim pod opcijom KONTAKT.

Garancija privatnosti

Društvo GOLMAR d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu s važećim propisima o elektroničkoj trgovini te propisima o zaštiti osobnih podataka a u vezi s propisima koji reguliraju pravo na pristup informacijama. 
Svi zaposleni u društvu GOLMAR d.o.o. i poslovni partneri društva GOLMAR d.o.o. ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje prikupljati isključivo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavati posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka, a to sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka. Kupac ima pravo izbora vezano uz  upotrebu osobnih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu društva GOLMAR d.o.o. koje ih vodi sukladno propisima kojima se regulira zaštita osobnih podataka. Svi podaci čuvaju se na serveru kojem je na neki način zaštićen i kontroliran pristup pod šifrom.

Osobne podatke korisnika društvo GOLMAR d.o.o. daje na uvid i upotrebu trećoj strani isključivo uz prethodno pribavljenu pisanu suglasnost korisnika, a to sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka, izuzev zakonskih obveza društva GOLMAR d.o.o.

Korisnik je prilikom registracije obvezan potvrditi točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dati suglasnost za korištenje istih sukladno važećim zakonskim propisima. 

Cjenik

Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje uz proizvode koje nudi objavljivati i cijenu istih. Društvo GOLMAR d.o.o. zadržava pravo korekcije cijene i mogućnost da iste odstupanju od stvarne trenutne cijene proizvoda, a to isključivo zbog dinamičnosti tržišta.

Društvo GOLMAR d.o.o. obvezuje se u najvećoj mogućoj mjeri ažurirati informacije o stanju proizvoda i cijenama istih.

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim karticama:   Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners.

          

Gotovinsko plaćanje - virmansko plaćanje i plaćanje pouzećem/preuzimanjem robe prilikom isporuke,

Gotovinsko plaćanje -10% odobravamo za narudžbe  iznad 2.400,00kn

Plaćanje karticama:

ERSTE BANKA:

 • MAESTRO ESB
 • MAESTROCARD ECC
 • VISA ECC
 • OBROČNA OTPLATA:
 • DINERS 2-12 RATA

PBZ CARD:

 • MAESTRO
 • MASTERCARD
 • VISA
 • OBRIČNA OTPLATA:
 • AMERICAN EXPRESS 2-6 RATA
 • MAESTRO I VISA 2-12 RATA

ZAGREBAČKA BANKA:

 • MAESTRO
 • MASTERCARD
 • VISA I VISA ELECTRON
 • OBROČNA OTPLATA:
 • MASTERCARD I VISA 2-6 RATA

Uvjeti dostave

Dostavu vrši Overseas Express, a društvo Golmar d.o.o. preuzima troškove dostave. Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje svaki naručeni artikl dostaviti unutar 7 radnih dana na adresu navedenu prilikom narudžbe, izuzev manjih i slabo naseljenih mjesta, te otoka koje Overseas Express vozi po posebnom rasporedu vožnje. Cjelokupni raspored vožnje nalazi se na sljedećem linku: http://www.overseas.hr/Media/Default/Raspored/20150115 raspored%20voznje.

Prilikom narudžbe korisnik je obvezan navesti kontakt broj u svrhu što točnije i brže dostave.
Ukoliko se korisnik ne zatekne na adresi, dostavljač će ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke sa svim potrebnim podacima o pošiljci (broj pošiljke, kontakt broj Službe za korisnike).
Nakon povratne informacije od korisnika, ponovno će se pokušati dostava na adresi korisnika, te ukoliko korisnik ni tada nastavno na dogovor ne bude na adresi, pošiljka se vraća društvo Golmar d.o.o.

Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte na sljedeće adrese:

golmar@zg.t-com.hr ili infoparamountducani@gmail.com

na adresu:

Golmar d.o.o.
ILICA 55
10 000 ZAGREB

Obrazac možete preuzeti na ovom linku

Jamstvo

Jamstvo se daje sukladno jamstvu koje daje proizvođač i sukladno odredbama Zakona o  zaštiti potrošača. 

Materijalni i pravni nedostaci

Društvo GOLMAR d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke proizvoda koje je on imao u trenutku prijelaza rizika na korisnika, bez obzira je li mu to bilo poznato te za materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na korisnika ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.

Društvo GOLMAR d.o.o. odgovara u slučaju da na prodanoj stvari postoji neko pravo trećega koje isključuje, umanjuje ili ograničuje korisnikovo pravo, a o čijem postojanju korisnik nije obaviješten, niti je pristao uzeti stvar opterećenu tim pravom. 

Odgovornost društva GOLMAR d.o.o. za materijalne i pravne nedostatke uređena je sukladno Zakonu o obveznim odnosima. 

Za bilo kakve upite po pitanju zamjene ili reklamiranje proizvoda kontaktirajte nas na e-mail: infoparamountducani@gmail.com

Jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo jednostranog raskida ugovora, bez obveze navođenja razloga i to u roku od 14 dana od dana dostave naručenog proizvoda. 

Korisnik ima pravo jednostrano raskinuti ugovor putem obrasca kojeg Vam šaljemo na Vašu mail adresu ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. 

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s propisima o zaštiti potrošača. Društvo GOLMAR d.o.o. obvezuje se povrat plaćenog izvršiti u roku od 7 radnih dana od povrata robe. Povrat plaćenoga se vrši istim sredstvima plaćanja kojim se koristio korisnik prilikom plaćanja. 

Korisnik je obvezan povrat proizvoda izvršiti najkasnije u roku od 14 dana od dana izjavljivanja raskida (u slučaju da je pošiljka iz više dijelova, rok se računa od primitka zadnjeg dijela narudžbe).

Raskid se smatra izjavljenim u trenutku kada isti bude dostavljen društvu GOLMAR d.o.o.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, korisnik snosi trošak povrata, a društvo GOLMAR d.o.o. trošak slanja zamjenskog artikla. 

Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu, moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Korisnik je u obvezi vratiti artikl u neoštećenoj originalnoj ambalaži.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na sljedećem linku

Copyright

Ova web stranica i njezin sadržaj je zaštićen od strane GOLMAR d.o.o i Marker d.o.o.

Svaka redistribucija ili reprodukcija bilo kojeg dijela sadržaja u bilo kojoj formi za bilo koju svrhu je zabranjena osim niže navedenih:

Štampanje i preuzimanje isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu.

Kopiranje sadržaja trećim osobama za osobnu uporabu pod uvjetom da je jasno navedena web stranica kao davatelj materijala.

Nije dozvoljeno, osim s izričitom pisanom suglasnošću društva GOLMAR d.o.o. bilo kakva distribucija ili komercijalna uporaba sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija sadržaja na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke distribucije materijala.

Polica privatnosti

Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje čuvati sve informacije koje sazna sukladno važećim propisima.

Posjetom naše stranice i / ili registracijom prihvaćate i suglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polici privatnosti.

Društvo GOLMAR d.o.o. se obvezuje da štiti privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija korisnika u skladu sa ovom Policom Privatnosti opisanom i važećim zakonskim propisima koji uređuju zaštiti osobnih podataka.

Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici www.ducani-paramount.com je obuhvaćena ovom Policom privatnosti.

Osobni podaci mogu se koristiti za slanje reklamnih obavijesti te u svrhu boljeg usmjeravanja našeg poslovanja

Prikupljene osobne podatke čuvamo isključivo u elektroničkom obliku te primjenjujemo sve organizacijske mjere da spriječimo neovlašteno pristupanje istim.

Informacije korisnika društvo GOLMAR d.o.o. ovlašteno je koristiti isključivo za svrhe za koje su prikupljene i nije ih ovlašteno davati na uvid i korištenje trećim osobama, osim ako isto predstavlja zakonsku obvezu društva GOLMAR d.o.o.

Svi zaposlenici i poslovni partneri društva GOLMAR d.o.o. vezani su zaštitom osobnih podataka sukladno ovoj Polici privatnosti i važećim zakonskim propisima.

U slučaju bilo upita vezanih uz zaštitu osobnih podataka, odnosno dostavljenih informacija bilo izmjene već dostavljenih osobnih podataka, odnosno informacija molimo Vas da se obratite na slijedeći kontakt:

Golmar d.o.o., Ilica 55, 10000 Zagreb,

golmar@zg.t-com.hr

01/4828-789

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

  
Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova - što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje "Registracija". Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici "Prijava".

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na "Zaboravljena lozinka?". Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu.  Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako 'pamtljive' (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.