O nama

Dobrodošli na Paramount webshop (Golmar d.o.o.), tvrtku koja se bavi uvozom i maloprodajom visokokvalitetne ženske obuće i kožnih torbica. Nudimo i izbor obuće i kožnih modnih dodataka za muškarce.

Naš cilj je modernim i pronicljivim ženama koje znaju što žele i ne pristaju na kompromis, pružiti izbor vrhunske obuće i kožnih proizvoda koji odražavaju njihov besprijekoran ukus i stil.

Bilo da tražite nove štikle, elegantnu kožnu torbicu ili trendi tenisice, sve ćete to pronaći u našem asortimanu. Iz sezone u sezonu se trudimo birati najbolje za vas. 

Osnovan 1996. godine, Golmar d.o.o. više od dva desetljeća zastupa i izlaže niz renomiranih talijanskih proizvođača obuće i kožne galanterije. Naš maloprodajni lanac trgovina Paramount nalazi se na sljedećim lokacijama:

  • Ilica 36
  • Frankopanska 2
  • Masarykova 15
  • Ilica 55

U našim trgovinama pronaći ćete brendove kao što su: Fabi, Baldinini, Pollini, Lola Cruz, inuikii, Ash, Carlo Salvatelli, Gianni Chiarini i druge.

Pozivamo vas da pregledate listu brendova s kojima surađujemo kako biste otkrile cijeli asortiman onoga što imamo u ponudi. Pozivamo Vas da posjetite jednu od naših lokacija i uvjerite se u luksuz i kvalitetu naših proizvoda.

Još jednom se zahvaljujemo što ste nas odabrali i što nam vjerujete već skoro 30 godina. 

Pogledaj sve proizvode