Pravila privatnosti

Davanje suglasnosti odnosi se na sve osobne podatke koje tvrtka Golmar d.o.o. može u određenim situacijama prikupljati prilikom posjete web mjestima tvrtke, kontaktiranja u kontekstu ostvarenja poslovne suradnje, interakcije s Golmar d.o.o. u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača, poslovnog partnera i slično. To između ostalog obuhvaća i osobne podatke prikupljene na Internetu ili izvan njega.

U cilju ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)) tražimo i Vašu suglasnost o korištenju Vaših osobnih podataka.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

U kontaktima s Vama možemo tražiti da s nama podijelite svoje osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Primanje informacija o proizvodima, uslugama i novostima tvrtke GOLMAR d.o.o.
 • Sudjelovanje u web aktivnostima tvrtke Golmar d.o.o. na Internetu, uključujući naše kanale/stranice na društvenim mrežama i blog
 • Spremanje vaših podataka za buduće interakcije i komunikaciju s tvrtkom GOLMAR d.o.o.
 • Pomoć u razvoju usluga i osmišljavanju kampanja prilagođenih Vama te kontinuirano poboljšanje istih
 • Pomoć u poboljšanju naših usluga te omogućavanje tvrtki GOLMAR d.o.o. da Vas redovito informira o istima
 • Rješavanje problema koji se tiču proizvoda i/ili usluga
 • Primanje prilagođenih poruka, posebnih ponuda i promotivnih sadržaja u skladu s Vašim interesima, na temelju informacija koje ste s nama podijelili, kao i na temelju informacija koje smo prikupili putem kolačića ili sličnih tehnika koje se tiču Vaše uporabe GOLMAR d.o.o. web stranica/stranica na društvenim mrežama/blogu.

Općenito, Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima smo vas obavijestili.

Načini prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke s tvrtkom Golmar d.o.o. možete podijeliti kroz (ne ograničavaju se na):

 • Komunikaciju s tvrtkom Golmar d.o.o. (može biti vezano uz uslugu, kroz upit ili zahtjev koji ste nam uputili)
 • Komunikaciju s nekim od zaposlenika tvrtke Golmar  d.o.o. e-poštom, telefonom ili pisanim odnosno usmenim putem
 • Naručivanje proizvoda ili usluge
 • Sudjelovanje u aktivnostima na društvenim mrežama koje se tiču promocije tvrtke Golmar d.o.o. (npr. odabirom opcija “sviđa mi se” ili “podijeli”)
 • Zahtjev za primanje poruka na mobilni telefon/uređaj
 • Dobrovoljno sudjelovanje u anketama
 • Kolačiće postavljene na vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete našim web stranicama
 • Praćenje društvenih mreža: tvrtka Golmar d.o.o. može na internetu tražiti relevantan i javno dostupan sadržaj te ga koristiti za poboljšanje svojih usluga, rješavanje zahtjeva klijenata i pružanje ciljanih marketinških sadržaja.

Ako ne želite da tvrtka GOLMAR d.o.o. koristi osobne podatke koje joj niste sami dali, to nam u bilo koje vrijeme možete javiti na e-mail adresu: [email protected]

Nakon što nam date svoje osobne podatke moguće ih je ažurirati, mijenjati ili zatražiti njihovo brisanje putem mail adrese: [email protected]. Putem iste adrese možete postaviti i druga pitanja koja se tiču privatnosti ili izložiti svoje pritužbe u vezi narušavanja privatnosti.

Mogućnosti koje imate:

Želimo vas bolje upoznati kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge, istovremeno poštujući Vaš izbor po pitanju načina na koji koristimo vaše osobne podatke.

 1. Pristanak: Za prikupljanje podataka te njihovu upotrebu možete biti zatraženi da date svoju suglasnost.
 2. Pravo na brisanje: Možete zatražiti brisanje svih svojih osobnih podataka za koje ste prethodno dali suglasnost za korištenje.
 3. Opoziv privole: Vaše je pravo da u potpunosti ili djelomice, bez posljedica i objašnjenja možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama.

Društvene mreže

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn i slično, trebali biste biti upoznati s alatima koje navedene stranice pružaju i odabirom načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža.

Osim toga, ovisno o odabiru vezanom uz postavke na raznim društvenim mrežama, određeni osobni podaci će se možda podijeliti s tvrtkom GOLMAR d.o.o.; primjerice informacije o vašim aktivnostima na mreži, profilima društvenih mreža (npr. interesi, bračno, spol, korisničko ime, fotografija, komentari i sadržaj koji ste objavili/podijelili itd.).

Poveznice na druge web stranice

Na web stranicama tvrtke GOLMAR d.o.o., možete pronaći veze na druga web mjesta s korisnim informacijama. Takve web stranice mogu djelovati neovisno o GOLMAR d.o.o. te mogu imati vlastite obavijesti o privatnosti, izjave ili pravila. Izričito preporučujemo da ih pregledate kako biste saznali kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati vezano uz ta web mjesta jer nismo odgovorni za sadržaj web mjesta koja ne posjeduje ili kojima ne upravlja tvrtka GOLMAR d.o.o., kao niti za upotrebu ili prakse privatnosti istih.

Napominjemo da prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje nam povjerite od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj dokument kako biste bili upoznati s uvjetima i davanjem privole o korištenju Vaših osobnih podataka tvrtki GOLMAR d.o.o., kao Voditelju zbirke osobnih podataka.

Za sve informacije obratite nam se putem e-mail adrese [email protected]

Obrazac Opoziv privole

Zahtjev za ispravak

Zahtjev za dopunu

Obrazac za prigovor